Blatul : 6 oua,6linguri cu faina,6 linguri cu ulei,6 linguri cu zahar,1 esenta vanilie,1esenta lamaie,1 esenta portocala. Bati albusul spuma cu mixerul 3 min ,adaugi treptat zahar..amesteci pana se topeste,adaugi galbenusele treptat ,uleiul si esentele....apoi faina incet ,incet(dai mixerul mai incet) cand ai terminat de incorporat faina ....pui compozitia in forma de tort in care pui hartie de copt...apoi la cuptor la 240 C pentru 30 minute. Insiropez blatul cu apa vanilie si sirop de artar(pe post de indulcitor) Crema de cremsnit de la Dr Oetker in care pun frisca si lapte (smantana pt frisca la cutie adevarata din lapte) se gaseste la Kaufland. Blatul il tai in 3..pe fiecare strat pun crema bucatele de ananas si bucatele de capsuni,apoi iar crema si urmatorul blat. Il imbrac in crema de cremsnit. Ciocolata o fac....topind unt de cacao in care adaug pudra de cacao si sirop de artar si esenta de vanilie. Apoi capsunile peste si pulverizez gelatina in care adaug vanilie si sirop de artar si sucul de la compotul de ananas.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.