Ingrediente: unt de cacao 200g, cacao 50g, indulcitor,(eu am pus 30 buc) un vf de cutit cu sare,coaja de portocala ,rasa 1lingurita,esenta de vanilie un capacel ,ori dupa gust. Cum procedam: taiem fin ori dam pe razatoare untul de cacao, il punem la topit intr-un vas, la bain-marie, foc mic-mic sa se topeasca incet, intr-un strop de apa fierbinte dizolvam indulcitorul. Cand untul este topit, adaugam cacaua si amestecam pana se incorporeaza si nu avem cocoloase, adaugam si indulcitorul, esenta de vanilie si coaja de portocala.Pregatim o tava pe care asezam o hartie de copt si intindem formele pentru bomboane in care asezam cate o migdala. Turnam cu grija ciocolata, lasam sa se raceasca si este gata! Au iesit 90buc.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: aglaitatan
Mesaj:
aglaitatan
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.