Reteta :600gfaina,apa calda 360ml,drojdie 25g ,ulei 2linguri,gluten 3linguri rase,amidon 1lingura rasa,zahar 1lingura ,sare 2lingurite,unt un sfert de pachet 50g. Cum procedam : daca folosim masina de facut paine...punem ingredientele in cuva in urmatoarea ordine : uleiul,sarea,zaharul,apa calda,drojdia,untul topit. Cantarim faina cu tot cu amidon si gluten in total sa cantareasca 600g ! Amestecam faina in castron cu glutenul si amidonul... apoi in cuva peste celelalte ingrediente. Pentru o paine mai bine crescuta recomand sa puneti masina sa framante coca de 2 ori ,apoi fie o lasati mai departe in masina...fie o scoateti dati forma pe care o doriti..paine...chifle,dati cu ou batut ,daca puneti seminte mai dati inca o data cu ou, sa fixati semintele. Apoi lasati painicile la crescut pt 40 min la caldura.Aprindeti cuptorul la maximum.Dupa ce a crescut..coacem timp de 30min. Gata ..pofta mare. PS:daca va intrebati de ce am pus ..gluten si amidon...raspunsul este : painea iese pufoasa creste si arata spectaculos...se pastreaza proaspata.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: aglaitatan
Mesaj:
aglaitatan
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.