Poate va este de folos ideea mea de a scurge,curata,prepara vinetele ! Folositi o lingura de lemn pentru a scoate miezul copt(in contact cu metalul vanata oxideaza si devine iute).Am folosit o centrifuga care se foloseste defapt pentru a zvanta salata verde,zarzavatul dupa ce sunt spalate,si robotul pt a amesteca si toca vanata care se face cremoasa si nu se mai simt semintele,ulei(parafina) ceapa sare si gata. Nu mai trebuie sa asteptati ore,pana se scurg de zeama !
super centrifuga aia...Si eu le fac la robot, dar in ultimul timp mi s-a facut dor de vinete clasice facute pe tocator...Sunt bune in orice mod le-ai face. Arata senzational!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.