RETETA,ingrediente:8 oua,3linguri gluten de grau,4linguri tarate de ovaz macinate,(pt consolidare sabilizare 3linguri faina integrala sau de secara,in locul taratelor de ovaz)3linguri amidon,12linguri cu lapte(lichid),1esenta vanilie,2 esente lamaie,2 lingurite cacao,1praf de copt,1lingura ulei,indulcitor dupa gust(am pus 35 pastilute Clio). Cum procedam :intr-un castron punem albusul,intr-un alt castron punem galbenusele,amidonul,glutenul,uleiul,esentele ,faina de secara,laptele,indulcitor,praful de copt, amestecam cu o lingura ,bine-bine sa nu ramana cocoloase.Acum batem spuma albusele cu mixeul,punem indulcitor dupa gust. Luam cu lingura aluat din celalalt castron si amestecam usor usor cu lingura de jos in sus,pana incorporam in albus toata compozitia..atentie amestecam usor sa nu se lase spuma.Punem in forme jumatate din compozitie eu am folosit forme de silicon.In compozitia ramasa in castron punem 2 lingurite cu cacao,amestecam,punem compozitia cu lingura,(am pastrat putina compozitie alba pt bulinuta unde am pus o bobita de goji) Punem la copt la 220C pt 30-35 min in functie de cuptor ,verificam cu un bat pt frigarui(intepam briosa,la mijloc,daca batul iese curat,este gata) ies 23 briose. Pofta mare ! CROAZIERA [modifică]
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.