RETETA:4 oua,5linguri tarate de ovaz,2linguri branza de vaci degresata,1 plic praf de copt,sare.Separati ouale bati albusul spuma cu sare ,puneti galbenusurile treptat,incorporati branza,apoi Nu mai folositi mixerul,puneti tarata ploaie si amestecati usor cu o lingura,apoi praful de copt.Aprindeti cuptorul la maximum .Pregatiti o tava,asezati hartia de copt si apoi turnati compozitia in mijlocul tavii,apoi cu o ligura,intindeti un strat uniform . Dati cuptorul la 240C(la jumatate),bagati tava pt 10min . Scoateti tava,presarati oregano,cilli,sare si bucatele de branza de vaci,bagati tava in cuptor la copt pt inca 20 min. Gata ,pofta mare ! PREPARATUL ESTE PENTRU TOATE ETAPELE DIETEI!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Se poate manca si la faza de atac???