RETETA: 4oua,5linguri tarata de ovaz,1plic praf de copt,indulcitor,esenta vanilie si lamaie Dr.Oetker,cacao 2lingurite,2linguri branza de vaci. Cum procedezi: separi ouale,bati albusul spuma cu indulcitor,adaugi treptat cate un galbenus,pui esenta de vanilie,inainte de a pune cacaua pastrezi putina compozitie in care pui esenta de lamaie.Aprinzi cuptorul la maximum,pregatesti o tava in care asezi hartie de copt,pui compozitia cu cacao in mijloc si intinzi un blat cu laturile cat mai uniforme,apoi iei o punga de plastic ,careia ii tai un colt,pui compozitia pastrata in care ai pus si amestecat esenta de lamaie si iti arati maiestria in ale desenului peste compozitia de cacao.Apoi dai cuptorul la 240C si bagi tava la copt pentru 35-40 min in functie de cuptor. Faci o glazura din indulcitor cu 1lingurita de cacao si o intinzi cu o pensula peste.Cand sa racit o tai cubulete. Gata ,pofta mare ! PREPARATUL NU ESTE PT ATAC !
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.