RETETA:Blat 4oua,5linguri tarata de ovaz,1lingura branza de vaci,jumatate plic praf de copt,1fiola esenta de lamaie Dr.Oetker,jumatate de fiola vanilie,indulcitor.Amestecati si lasati 20min sa traga umiditate tarata.Aprindeti cuptorul la maximum.Intre timp pregatiti o budinca de vanilie Dr.Oetker si una de cacao,puneti si in ele indulcitor si esenta de vanilie dupa gust.Pregatiti tava cuptorului in care asezati o foaie de copt.Dati cuptorul la 200 C. Varsati compozitia blatului in mijlocul tavii apoi intindeti un strat uniform,dati tava la cuptor pt 15 minute. Trageti blatul din tava cu tot cu hartie pe masa de lucru ,puneti budinca de cacao in mijloc si intindeti un strat uniform peste,budinca de vanilie. Roluiti cu ajutorul hartiei de copt.Treceti rulada pe o foaie de staniol apoi roluiti si rasuciti capetele ca la o bomboana.Lasati rulada sa se mai zvinte pe masa apoi la frigider pt 4-5 ore. Desfaceti staniolul pudrati cu indulcitor pudra si scortisoara . Pofta buna ! PS: budinca sa o preparati cu mai putin lapte sa iasa mai tare,turnati imediat budinca,dupa prepararea ei ! CROAZIERA
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.