RETETA blat:4oua,5linguri tarata de ovaz,1lingura br de vaci,1esenta vanilie Dr.Oetker,1 plic praf de copt,indulcitor,2 linguri cu goji. Cum procedam:batem albusurile spuma cu mixerul,adaugam indulcitorul si esentele,treptat galbenusele,br de vaci,apoi nu mai folosim mixerul(sa nu se lase spuma) amestecam praful de copt cu tarata si le punem ploaie amestecand cu o lingura,adaugam fructele goji. Punem compozitia intr-o forma pt blat(cu fund detasabil) apoi bagam la cuptor pentru 25min la 240C. Pregatim 1 budinca de vanilie si 1 de cacao ,punem in fiecare cate 1 plic(10g) de gelatina. (gelatina o preparam asa cum scrie pe plic si o incorporam cand este gata budinca).Puteti insiropa blatul ,apa esenta de rom,indulcitor. Gata acum la frigider pt 3ore. Pofta mare ! PS:am ornat cu un cornet de hartie pe care l-am lipit la vf cu scotch,am pus in el budinca de cacao si...m-am apucat de treaba :) CROAZIERA
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Felicitari!!