RETETA,ingrediente:6 oua,3lingurite gluten de grau,2linguri tarate de ovaz macinate,(pt consolidare sabilizare 2linguri faina integrala sau de secara,in locul taratelor de ovaz)3linguri amidon,12linguri cu lapte(lichid,dulce),2esente vanilie,2 esente lamaie,2 lingurite cacao,1praf de copt,1lingura ulei,indulcitor dupa gust. Cum procedam :intr-un castron punem albusul,intr-un alt castron punem galbenusele,amidonul,glutenul,uleiul,esentele ,faina e secara,laptele,indulcitor,praful de copt, amestecam cu o lingura ,bine-bine sa nu ramana cocoloase.Acum batem spuma albusele cu mixeul,punem indulcitor dupa gust. Luam cu lingura aluat din celalalt castron si amestecam usor usor cu lingura de jos in sus,pana incorporam in albus toata compozitia..atentie amestecam usor sa nu se lase spuma.Punem in forme tapetate cu hartie de copt(eu am folosit forme de silicon) o parte din compozitie ,mai mult de jumatate.In compozitia ramasa in castron punem 2 lingurite cu cacao,amestecam,turnam peste compozitia din forme si apoi folosind lama unui cutit facem cercuri in compozitia din forma de jos in sus pe toata lungimea formei,in acest fel amestecam cacaua . Punem la copt la 220C pt 30-35 min in functie de cuptor ,verificam cu un bat pt frigarui(intepam checul la mijloc,daca batul iese curat,este gata). Pofta mare ! CROAZIERA
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.