Reteta:pulpe pui,cartofi,mirodenii (am folosit un amestec pt friptura) cimbru,vin,apa. Speli carnea,cureti cartofi ii tai mai maricei(sa nu se zobeasca) asezi carnea in tava,cartofii,presari mirodenii,cimbru,amesteci ingredientele,200ml vin(il torni in coltul tavii) sa ramana mirodeniile pe carne/cartofi,torni apa..tot in coltul tavii apoi inclini usor tava sa se amestece lichidele. Pui tava la cuptor pana se bronzeaza frumos( din cand in cand iei sos cu o lingura si il pui pe bucatile de carne) aproximativ 1 ora 30min. Pofta mare !
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.