Reteta,ingrediente : 4 oua,6linguri cu tarata de ovaz,3linguri gluten de grau,1 lingura amidon,1esenta de vanilie,1esenta lamaie,12 linguri cu lapte,1 lingurita rasa cu praf de copt,15 zaharine Clio(pisate) 5 lingurite br QuarkCreme Exquisa 0,2%. Cum procedam : batem albusul spuma, amestecam intr-un alt castron galbenusul,tarata de ovaz,glutenul,amidonul,esentele,laptele,praful de copt,zaharina,crema de branza.Lasam 10 minute sa se hidrateze tarata..apoi incorporam amestecul in spuma de albuse..amestecand usor cu lingura..de jos..in sus. Pregatim aparatul...ungem forma cu putin ulei. Cand aparatul este incins.. punem 2-3 linguri de compozitie lasam sa se coaca apoi scoatem vafele cu ajutorul unui bat de frigarui..le asezam pe un gratar sa se raceasca. Atentie sa nu puneti multa compozitie in forma,isi mareste volumul si da pe afara !!! Vafele se pot umple cu budinca,crema de cremsnit..dulceata etc. PS:din compozitia pt vafe se pot face painici pt croaziera ..pt painici nu punem esentele si nici zaharina ! Eventual adaugam un praf de sare seminte..ce doriti. Pofta mare !
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.