RETETA:castraveti,bete marar,hrean,usturoi,morcov,sare de salina grunjoasa. Punem in fiecare borcan,bete marar,morcov,hrean,punem castravetii,mai bagam pe langa ei fasiute de hrean,morcovi. Apoi pregatim o saramura 1lingura de sare grunjoasa pt fiecare Litru de apa! Punem pe foc saramura,cand sarea este dizolvata si afiert apa,umplem borcanele ,punem capacele,asezam borcanele pt 30 min sa se sprijine pe capac(se videaza) dupa ce se racesc putem aseza borcanele in camara! Pofta mare!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.