RETETA ingrediente:4oua,3linguri br de vaci degresata,indulcitor dupa gust,1lingura cu amidon,3linguri cu gluten de grau,1praf de copt,2linguri cu cacao,esenta de rom,1lingura tarata de ovaz,10linguri lapte,boabe de soia 30g pe care le punem la hidratat in apa rece 12h. Cum procedam :batem albusele spuma cu indulcitorul si esenta de rom,adaugam br de vaci,galbenusele,soia macinata la robot,amidonul,glutenul,cacaua,praful de copt.Amestecam cu o lingura punem cele 10linguri cu lapte,amestecam bine.Pregatim o tava(eu am folosit una mai mica decat cea a cuptorului) punem hartie de copt,adaugam compozitia,bagam la cuptorul incins in prealabil 200C pentru 35min verificati cu o scobitoare cand este gata. Scoatem tava,pregatim o budinca de cacao,o punem peste blat intindem eu am folosit o spatula cu striuri. Pentru ornat am folosit 1lingura br de vaci 6% grasime de la (Lidl cea in galetusa) indulcitor si esenta vanilie,am facut un cornet de hartie,puteti folosi si o punga mai grosuta,trasam niste linii,apoi cu o scobitoare intindem putin dunga alba.Din coaja de mar am facut niste romburi,am pudrat cu scortisoara. Gata pofta mare ! CONSOLIDARE pentru ca are soia,fara soia CROAZIERA
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.