2666 poze   162692 vizite
Albume
AA ARDEI UMPLUTI DUKANEZIAA BAGHETE DIN FAINA INTEGRALA DE GRAUAA BISCUITEI PUFOSI DUKANEZIAA BOMBOANE VANILIE LAMAIE SCORTISOARA DUKANEZEAA BRANZA TIP TELEMEA DUKANEZAAA BRANZICA FACUTA ACASAAA BRIOSE PUFOASEAA CASTREAVETI IN SARAMURAAA CHEC PUFOS PUFOSAA CHIFLE PUFOASEAA CHIFTELUTE PUI VITA DUKANEZEAA COVRIGI DIN FAINA INTEGRALAAA COVRIGI SI GRISINE DUKANEZEAA DROB-MUSACA DUKANEZAA DULCEATA DE GOJI DUKANEZAAA FLUFFY CAKEAA FOCACCIA DUKANEZAAA FURSECURI CU MERE AFINE si MERISOAREAA GOGOSARI DUKANEZIAA GOGOSELE DUKANAA INGHETATA DUKANAA MANCARE DE CONOPIDA CU CARNEAA MANCARE DE FASOLE GRASAAA MANCARE DIN PIPOTE DE CURCAN SI PIURE DE TELINAAA MANCARICA DUKANEZA CU IZ ASIATICAA MINI BRIOSE CU GOJIAA MINI NEGRESEAA MUSACA DE FASOLE VERDE CU MANZAT SI PIEPT DE PUIAA NEGRESA CU NUCA DIN SOIAAA PAINE DIN FAINA DIETETICA DE GRAU MACINIS INTEGRALAA PAINE INTEGRALA CONSOLIDAREAA PAINICA DUKANEZAAA PASTE DUKANEZE DE DOVLECELAA PATE DIN FICAT DE CURCANAA PIZZA DUKANEZAAA PLACINTA DUKANEZA CU BRANZA SI GOJIAA PLACINTOBUDINCA DUKANEZA CU GOJIAA PRAJITURA DUKANEZA CU CACAO SI LAMAIEAA PRAJITURA PENTRU CRACIUNAA PRAJITURA PISCOTAA PRAJITURA PROFITEROL DUKANEZAAA PULPITE DE PUI CU BRANZICA RASFATATAAA RULADA DUKANEZA DE CURCAN VITAAA RULADA DUKANEZA DE MANZAT CU CIUPERCIAA RULADA DUKANEZA vanilie ciocolataAA SALATA CU BABY SANACAA SALATA DE CIUPERCI CU PIEPT DE PUIAA SALATA DE RUCOLA CU PIEPT DE PUIAA SALATA DE VARZA CU RUCOLAAA SALATA ICRE HERING DUKANEZAAA SALATA ICRE HERING2AA SALATA MACROU AFUMAT CU CEAPAAA SUCULICOCEAI DUKANEZAA TARTA CU BLAT DE PISCOT BUDINCA CACAO FRISCA SI JELEU DIN CEAI DE ZMEURA SI CAPSUNIAA TARTA CU VANILIE MERE SI SCORTISOARA DUKANAA TARTA MIRABELLEAA TARTINE DUKANEZE CU SOMONAA TORT DUKANEZ CACAO VANILIE LAMAIEAA TORT DUKANEZ MARIAAA VARZA CALITA CU PIEPT DE PUI LA CUPTORAA WIND ROSE CAKE DUKANAA ZACUSCA DUKANEZAAA-INGHETATA DUKANEZAAAA BISCUITI DUKANEZIAAA BRANZA BRONZATA DUKANAAA COLTUNASIAAA DIETA DUKANAAA PASTE TAITEI TORTELINIAAA RETETA PENTRU UN AN BUNAAA Salata de vinete cremaAAA SARMALEAAA SOMON LA GRATAR CU LEGUME PT MASA DE SARBATOAREAAA VAFEAAA VAFE DESERT MASA DE SARBATOAREB TORT MARUSIAB BURGHERI DE DOVLECEI CU PARMEZAN SI SUSAN   BURGHERI CU DOVLECEL SI BRANZAB BUYURTIB CORNULETE RETETAB COZONACB CUM SA FACI FOCACCIAB CUM SA FACI PAINEB DROB DE CURCAN 2012B IcreB Merlucius paneB NEGRESAB OREZ CU LEGUMEB PAINE CHIFLEB PAINE DE CASA CU UNTB PLACINTA CU BRANZA SARATA SI SPANACB PLACINTA CU MERE 10B PLACINTA CU VARZA CALITA si MUSCHI FILE crud uscat afumatB PRAJITURI DULCIURIB Pui pe plita incinsaB PULPE PUI CU CARTOFI LA CUPTORB Super Pizza acasaB TortB TORT CAPSUNIB TORT DE COCOLATA TRUFE CU VISINE DIN VISINATAB VARZA MURATABB CIOCOLATA CU MIGDALEBB LC dulceataBBB LA O TURA PRIN GRADINABBB TORT Tiramisu cu fructe de padureBBBBB DIVERSEBulgaria BalchikBULGARIA SVETI VLAS 2012C APUS DE SOAREC APUS DE SOARE 18 IULIE2012C PRIMAVARA 2013C TRANDAFIRICiuperci in iarbaDe CraciunDiverseDomul din KolnDubovaFLOARE DE COLTFLORI DE INTERIOR   FERIGA   FICUS AMSTEL QUEEN   HOYA   ORHIDEE   Plante suculente   TILLANDSIAFlori de teiFLORI SI PLANTE IN GRADINAGARDENIAGermania o tara superbaHerculaneHIBISCUSJOCKER SI ART CateiMASINI RETROORNAMENTEPALMIERIPAPUSIPeisaje cap kaliakra BulgariaPlante si floriPORUMBELULRASADURIThassosThassos Grecia   GIOLA inThassosTOAMNA IARNAZZZ BINE DE STIUT   ALUNELE DE PADURE   CAJU   CASTANE COMESTIBILE   FISTICUL   MIGDALE      ARAHIDE   MUGURII DE PIN   NUCA DE MACADAMIA   NUCA PECAN   NUCILE   SCINDUF   SEMINTE DE FLOAREA SOARELUI   SEMINTELE DE CHIMEN      SEMINTELE DE CORIANDRU   SEMINTELE DE DOVLEAC   SEMINTELE DE IN   SEMINTELE DE MAC   SEMINTELE DE ROSII   SEMINTELE DE SUSAN   TERAPIA CU SEMINTE   TOTUL DESPRE OLEAGINOASEZZZZ PLANTELE MELE

membru din 19 June 2011

AA TORT DUKANEZ CACAO VANILIE LAMAIE

RETETA ingrediente:4oua,5linguri cu tarata de ovaz, 2linguri branza de vaci,1praf de copt,esente Dr.Oerker 2lamaie,1vanilie,indulcitor lichid,1plic gelatina,1plic budinca vanilie Dr.Oetker si unul cacao,1lingura cu goji. Cum procedam:Luam un castronel in care punem apa fierbinte si putin indulcitor si un strop de esenta de lamaie si bagam fructele Goji la rehidratat. Separam ouale,batem albusul spuma cu indulcitor dupa gust si esenta de lamaie,adaugam treptat cele4 galbenuse,branza de vaci,dupa ce am incorporat branza de vaci NU mai folosim mixerul ci o lingura,punem tarata ploaie si praful de copt,amestecam.Aprindem cuptorul la maximum,pregatim o tava pt blat de tort ,pe care o tapetam cu hartie de copt ,intoarcem forma cu gura in jos o asezam pe hatia de copt,trasam un contur apoi cu o foarfeca decupam cu 5mm in interiorul cercului trasat.Asezam apoi hartia in forma de blat (ii facem 2 pliuri unul vertical si unul orizontal,sa nu se roluiasca hartia).Asa ,acum ca avem si forma pregatita ,luam compozitia blatului si o turnam in mijlocul formei,intindem cu o lingura fara sa atingem peretii formei.Dam cuptorul la 240C si bagam blatul la copt pentru 25min,in functie de cuptor.Pentru cine nu are o tava cu fund detasabil!Daca nu avem acetofan putem folosi plasticul de la 2sticle de 5l apa plata,decupam partea sticlei cea mai dreapta adica burta sticlei cu o foarfeca.Si vom avea doua bucati de plastc apriximativ drepte si cu laturile taiate drept.Dupa ce am scos blatul care sa copt luam o paleta de lemn si impingem usor intre blat si forma ,apoi scoatem blatul(eu am folosit o forma cu fund detasabil) dezlipim hartia de copt si il asezam cu fata in jos pe un platou rotund si insiropam blatul cu putina apa plata in care am pus cealalta esenta de lamaie si indulcitor dupa gust.Acum revenim la plasticul de la st de apa ,luam cele 2bucati si le asezam de jur-imprejurul blatului si le lipim cu scotch una de cealalta sa formam un perete vertical din plastic.Intre timp pregatim cele 2 budinci in care punem indulcitor si in cea de vanilie ,vanilia ramasa.Dupa care luam plicul de gelatina il preparam asa cum scrie pe verso.Impartim gelatina in 3 ,o parte o punem in budinca de cacao,a 2-a parte in bud de vanilie,si a3-a parte peste goji, pe care in prealabil le-am scos pe un sevetel la scurs iar apoi intr-un castronel cu cea de a 3-a parte de gelatina.Acum luam budinca de cacao si o turnam pe blat o intindem cu o lingura fara sa murdarim peretele de plastic care este asezat de jur-imprejurul blatului.Luam o punga de plastic carei ii taiem un colt punem budinca de vanilie si ornam cu ea peste budinca de cacao.Pe ornamentul de vanilie asezam fructele goji,dupa care cu o pensula luam gelatina din bolul in care au fost fructele Goji si incecam sa picam gelatina pe toata suprafata tortului inclusiv pe fr Goji. Puteti orna cu trandafirasi si frunzulite de lamaita.Se pune la frigider pentru cel putin 3 ore.Apoi se dezlipeste scotchul sau puteti taia cu o foarfeca plasticul si gata . Pofta mare ! PS:pentru cine are tava pt copt blat cu fund detasabil si clama laterala,o puteti folosi in locul plasticului,curatati hatria de copt asezati blatul inapoi in tava !Turnati budinca imediat dupa prepararea ei ,si NU o mai amestecati pt ca nu se va mai intari!!!!! PREPARATUL NU ESTE PT ATAC !
DSC06317
DSC06317
DSC06253
DSC06253
DSC06255
DSC06255
DSC06258
DSC06258
DSC06259
DSC06259
DSC06260
DSC06260
DSC06265
DSC06265
DSC06266
DSC06266
DSC06267
DSC06267
DSC06268
DSC06268
DSC06269
DSC06269
DSC06271
DSC06271

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.