RETETA,ingrediente:1conopida potrivita,2cepe,1ardei kapia,250g ciuperci,1morcov,2 fire ceapa verde,1dovlecel mic,1 cons rosii cuburi,marar,patrunje,cimbru,sare piper,3oua,500g muschi porc. Cum procedam:punem conopida la abur sau o fierbem,calim carnea intr-o tigaie de teflon(fara ulei,fara apa),cand este gata o scoatem pe o farfurie,calim ciupercile ,ardeiul,ceapa verde,morcovul taiat fasiute,conopida fiarta,punem cons de rosii,carnea,sare, piper,cimbru verdeata,dovlecelul amestecam lasam putin sa fiarba,apoi punem totul intr-un vas de yena batem 3 oua ,le punem peste mancarica,presaram verdeata,fasiute de ardei kapia. Bagam la cuptor pentru 45 min la 240C. Pofta mare ! CONSOLIDARE
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.