RETETA ingrediente:6oua,4linguri cu tarata de ovaz,2linguri cu goji,1plic budinca de vanilie Dr.Oetker,1esenta lamaie Dr.O,coaja de lamaie(1lingurita),1 praf de copt,indulcitor,1 budinca de cacao Dr.O. Cum procedam:batem albusul spuma cu mixerul(2min)adaugam indulcitor esenta de lamaie si coaja rasa de lamaie,incorporam treptat galbenusele.Apoi intr-un alt castronel amestecam tarata,praful de copt,budinca de vanilie,fructele goji. Acum nu mai folosim mixerul(sa nu se lase spuma) luam o lingura si incepem sa amestecam usor de jos in sus punem treptat din amestecul din castronel amestecam incet pana se incorpoteaza bine. Pregatim cuptorul la 240C,punem compozitia pe hartie de copt in tava cuptorului. Bagam la cupror pentru 15 min.Pregatim budinca de cacao asa cum scrie pe plic(amestecam budinca sa nu faca pojghita),scoatem tava punem budinca si o intindem bine pe blat ,bagam tava la cuptor pentru inca 15 min. Cand este gata, tragem prajitura apucand de hartia de copt, din tava pe un gratar de la frigider(sa nu faca condens ),lasam sa se raceasca apoi o taiem. Pofta mare ! PS:blatul prajiturii se aseamana cu piscoturile ! CROAZIERA
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.