Necesare:500gbranza de vaci,500g branza telemea sarata, 8 oua,100g spanac proaspat,1ardei kapia.Reteta:blat/foaie,ingrediente:400g faina,eu am folosit 300g faina alba si 100g faina integrala de grau,1 pachet de unt,3linguri cu smantana,1 lingura cu otet,1 ou. Amestecam ingredientele,framantam,apoi punem coca la frigider pentru cateva ore,daca va grabiti,la congelator 40-50 min.Apoi cu trei sferturi din coca intindem o foaie ,pt tava cuptorului.Asezam foaia pe tava,acum pregatim branza,avem nevoie de 500g branza de vaci si 500g telemea sarata. Intr-un castron punem br de vaci,dam telemeaua pe razatoarea mare,adaugam 8 oua,amestecam.Turnam pe foaie jumatate din compazitia de branza,asezam frunzulite de spanac,peste spanac turnam iar branza,acum intindem coca ramasa ,taiem fasii,fasiile le crestam cu un cutit pe margine,intindem usor fasiile,apoi le asezam peste branza,ca un gratar,asezam frunzulite de spanac si bucatele de ardei capia. Bagam tava la cuptorul in prealabil incalzit,la 240 C,timp de 45 min,apoi inca 10 min am folosit grillul. Gata ,pofta mare !
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.