RETETA ingrediente:4oua,5linguri cu tarata de ovaz, 2linguri branza de vaci,1praf de copt,esente Dr.Oerker 2lamaie,1vanilie,indulcitor lichid,1plic gelatina,1plic budinca vanilie Dr.Oetker si unul cacao,1lingura cu goji. Cum procedam:Luam un castronel in care punem apa fierbinte si putin indulcitor si un strop de esenta de lamaie si bagam fructele Goji la rehidratat. Separam ouale,batem albusul spuma cu indulcitor dupa gust si esenta de lamaie,adaugam treptat cele4 galbenuse,branza de vaci,dupa ce am incorporat branza de vaci NU mai folosim mixerul ci o lingura,punem tarata ploaie si praful de copt,amestecam.Aprindem cuptorul la maximum,pregatim o tava pt blat de tort ,pe care o tapetam cu hartie de copt ,intoarcem forma cu gura in jos o asezam pe hatia de copt,trasam un contur apoi cu o foarfeca decupam cu 5mm in interiorul cercului trasat.Asezam apoi hartia in forma de blat (ii facem 2 pliuri unul vertical si unul orizontal,sa nu se roluiasca hartia).Asa ,acum ca avem si forma pregatita ,luam compozitia blatului si o turnam in mijlocul formei,intindem cu o lingura fara sa atingem peretii formei.Dam cuptorul la 240C si bagam blatul la copt pentru 25min,in functie de cuptor.Pentru cine nu are o tava cu fund detasabil!Daca nu avem acetofan putem folosi plasticul de la 2sticle de 5l apa plata,decupam partea sticlei cea mai dreapta adica burta sticlei cu o foarfeca.Si vom avea doua bucati de plastc apriximativ drepte si cu laturile taiate drept.Dupa ce am scos blatul care sa copt luam o paleta de lemn si impingem usor intre blat si forma ,apoi scoatem blatul(eu am folosit o forma cu fund detasabil) dezlipim hartia de copt si il asezam cu fata in jos pe un platou rotund si insiropam blatul cu putina apa plata in care am pus cealalta esenta de lamaie si indulcitor dupa gust.Acum revenim la plasticul de la st de apa ,luam cele 2bucati si le asezam de jur-imprejurul blatului si le lipim cu scotch una de cealalta sa formam un perete vertical din plastic.Intre timp pregatim cele 2 budinci in care punem indulcitor si in cea de vanilie ,vanilia ramasa.Dupa care luam plicul de gelatina il preparam asa cum scrie pe verso.Impartim gelatina in 3 ,o parte o punem in budinca de cacao,a 2-a parte in bud de vanilie,si a3-a parte peste goji, pe care in prealabil le-am scos pe un sevetel la scurs iar apoi intr-un castronel cu cea de a 3-a parte de gelatina.Acum luam budinca de cacao si o turnam pe blat o intindem cu o lingura fara sa murdarim peretele de plastic care este asezat de jur-imprejurul blatului.Luam o punga de plastic carei ii taiem un colt punem budinca de vanilie si ornam cu ea peste budinca de
cacao.Pe ornamentul de vanilie asezam fructele goji,dupa care cu o pensula luam gelatina din bolul in care au fost fructele Goji si incecam sa picam gelatina pe toata suprafata tortului inclusiv pe fr Goji. Puteti orna cu trandafirasi si frunzulite de
lamaita.Se pune la frigider pentru cel putin 3 ore.Apoi se dezlipeste scotchul sau puteti taia cu o foarfeca plasticul si gata . Pofta mare ! PS:pentru cine are tava pt copt blat cu fund detasabil si clama laterala,o puteti folosi in locul plasticului,curatati hatria de copt asezati blatul inapoi in tava !Turnati budinca imediat dupa prepararea ei ,si NU o mai amestecati pt ca nu se va mai intari!!!!! PREPARATUL NU ESTE PT ATAC !