RETETA,ingrediente:icre hering 100g,1cutie Exquisa 0,2%,1ceapa,3-4lingurite br vaci,4lingurite tarate ovaz. Cum procedam:punem putina apa la fiert,facem un gris cu cele 4 lingurite de tarata de ovaz(lasam la foc mic,sa se evapore apa). Scoatem pe o farfurie sa se raceasca.Amestecam intr-un castron,jumatate din grisul de ovaz,icrele,2lingurite de Exquisa,amestecam cu mixerul punem si cealalta parte de gris ,apoi Exquisa toata,amestecam,adaugam br de vaci,pana capata consistenta dorita(3-4lingurite)ceapa tocata.Gata ,pofta mare !
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.