RETETA: 2dovlecei,1ceapa,1ardei kapia rosu,1leg patrunjel ,300g carne,manzat pui sau curcan,sare piper cilli,oregano.Cum procedam:dam pe razatoare dovlecelul sau il taiem feliute fine si lungi,il calim in putina apa scoatem dovlecelul pe o farfurie.Calim carnita apoi adaugam ceapa si ardeiul,punem sare piper oregano.Facem un sos dintr-un ou 2lingurite br de vaci degresata,sare piper,cilli.Amestecam bine punem 2catei de usturoi zdrobiti,apoi punem un iaurt mic. Punem dovlecelul peste celelalte ingrediente,adaugam sosul si patrunjelul ,dam focul mic mai lasam 1min 2.Gata,pofta mare !
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.