Reteta:4linguri cu Goji,300ml apa fierbinte,jumatate fiola Dr.Oetker esenta lamaie,jumatate teaca vanilie,indulcitor,1plic gelatina Dr.Oetker,un varf de lingurita cu sare de lamaie. Cum procedam;intr-un castronel punem cele 4 linguri cu Goji,apa fierbinte peste,punem esenta de lamaie,vanilia sarea de lamaie,indulcitorul,lasam sa se rehidrateze fructele 1ora,apoi preparam gelatina,asa cum scrie pe plic,punem gelatina in castronel peste fructe,amestecam gustam sa vedem aroma daca este asa cum va place, puneti amestecul in borcan si borcanul la frigider. Gata pofta mare ! PS:batonul de vanilie,se gaseste la Kaufland la raionul de mirodenii, 10lei 2buc ! CROAZIERA
Anul trecut am facut si eu o combinatie de catina cu afine si zmeura,delicioasa.Am luat si cu tot cu ramurica de parca faceam dulceata de cactusi...m-am intepat de imi venea sa le arunc ...of.
Apoi am vazut la piata o tanti care aducea catina fara ramurica si am scapat de tepi ..bucurie mare.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.