2666 poze   164125 vizite
Albume
AA ARDEI UMPLUTI DUKANEZIAA BAGHETE DIN FAINA INTEGRALA DE GRAUAA BISCUITEI PUFOSI DUKANEZIAA BOMBOANE VANILIE LAMAIE SCORTISOARA DUKANEZEAA BRANZA TIP TELEMEA DUKANEZAAA BRANZICA FACUTA ACASAAA BRIOSE PUFOASEAA CASTREAVETI IN SARAMURAAA CHEC PUFOS PUFOSAA CHIFLE PUFOASEAA CHIFTELUTE PUI VITA DUKANEZEAA COVRIGI DIN FAINA INTEGRALAAA COVRIGI SI GRISINE DUKANEZEAA DROB-MUSACA DUKANEZAA DULCEATA DE GOJI DUKANEZAAA FLUFFY CAKEAA FOCACCIA DUKANEZAAA FURSECURI CU MERE AFINE si MERISOAREAA GOGOSARI DUKANEZIAA GOGOSELE DUKANAA INGHETATA DUKANAA MANCARE DE CONOPIDA CU CARNEAA MANCARE DE FASOLE GRASAAA MANCARE DIN PIPOTE DE CURCAN SI PIURE DE TELINAAA MANCARICA DUKANEZA CU IZ ASIATICAA MINI BRIOSE CU GOJIAA MINI NEGRESEAA MUSACA DE FASOLE VERDE CU MANZAT SI PIEPT DE PUIAA NEGRESA CU NUCA DIN SOIAAA PAINE DIN FAINA DIETETICA DE GRAU MACINIS INTEGRALAA PAINE INTEGRALA CONSOLIDAREAA PAINICA DUKANEZAAA PASTE DUKANEZE DE DOVLECELAA PATE DIN FICAT DE CURCANAA PIZZA DUKANEZAAA PLACINTA DUKANEZA CU BRANZA SI GOJIAA PLACINTOBUDINCA DUKANEZA CU GOJIAA PRAJITURA DUKANEZA CU CACAO SI LAMAIEAA PRAJITURA PENTRU CRACIUNAA PRAJITURA PISCOTAA PRAJITURA PROFITEROL DUKANEZAAA PULPITE DE PUI CU BRANZICA RASFATATAAA RULADA DUKANEZA DE CURCAN VITAAA RULADA DUKANEZA DE MANZAT CU CIUPERCIAA RULADA DUKANEZA vanilie ciocolataAA SALATA CU BABY SANACAA SALATA DE CIUPERCI CU PIEPT DE PUIAA SALATA DE RUCOLA CU PIEPT DE PUIAA SALATA DE VARZA CU RUCOLAAA SALATA ICRE HERING DUKANEZAAA SALATA ICRE HERING2AA SALATA MACROU AFUMAT CU CEAPAAA SUCULICOCEAI DUKANEZAA TARTA CU BLAT DE PISCOT BUDINCA CACAO FRISCA SI JELEU DIN CEAI DE ZMEURA SI CAPSUNIAA TARTA CU VANILIE MERE SI SCORTISOARA DUKANAA TARTA MIRABELLEAA TARTINE DUKANEZE CU SOMONAA TORT DUKANEZ CACAO VANILIE LAMAIEAA TORT DUKANEZ MARIAAA VARZA CALITA CU PIEPT DE PUI LA CUPTORAA WIND ROSE CAKE DUKANAA ZACUSCA DUKANEZAAA-INGHETATA DUKANEZAAAA BISCUITI DUKANEZIAAA BRANZA BRONZATA DUKANAAA COLTUNASIAAA DIETA DUKANAAA PASTE TAITEI TORTELINIAAA RETETA PENTRU UN AN BUNAAA Salata de vinete cremaAAA SARMALEAAA SOMON LA GRATAR CU LEGUME PT MASA DE SARBATOAREAAA VAFEAAA VAFE DESERT MASA DE SARBATOAREB TORT MARUSIAB BURGHERI DE DOVLECEI CU PARMEZAN SI SUSAN   BURGHERI CU DOVLECEL SI BRANZAB BUYURTIB CORNULETE RETETAB COZONACB CUM SA FACI FOCACCIAB CUM SA FACI PAINEB DROB DE CURCAN 2012B IcreB Merlucius paneB NEGRESAB OREZ CU LEGUMEB PAINE CHIFLEB PAINE DE CASA CU UNTB PLACINTA CU BRANZA SARATA SI SPANACB PLACINTA CU MERE 10B PLACINTA CU VARZA CALITA si MUSCHI FILE crud uscat afumatB PRAJITURI DULCIURIB Pui pe plita incinsaB PULPE PUI CU CARTOFI LA CUPTORB Super Pizza acasaB TortB TORT CAPSUNIB TORT DE COCOLATA TRUFE CU VISINE DIN VISINATAB VARZA MURATABB CIOCOLATA CU MIGDALEBB LC dulceataBBB LA O TURA PRIN GRADINABBB TORT Tiramisu cu fructe de padureBBBBB DIVERSEBulgaria BalchikBULGARIA SVETI VLAS 2012C APUS DE SOAREC APUS DE SOARE 18 IULIE2012C PRIMAVARA 2013C TRANDAFIRICiuperci in iarbaDe CraciunDiverseDomul din KolnDubovaFLOARE DE COLTFLORI DE INTERIOR   FERIGA   FICUS AMSTEL QUEEN   HOYA   ORHIDEE   Plante suculente   TILLANDSIAFlori de teiFLORI SI PLANTE IN GRADINAGARDENIAGermania o tara superbaHerculaneHIBISCUSJOCKER SI ART CateiMASINI RETROORNAMENTEPALMIERIPAPUSIPeisaje cap kaliakra BulgariaPlante si floriPORUMBELULRASADURIThassosThassos Grecia   GIOLA inThassosTOAMNA IARNAZZZ BINE DE STIUT   ALUNELE DE PADURE   CAJU   CASTANE COMESTIBILE   FISTICUL   MIGDALE      ARAHIDE   MUGURII DE PIN   NUCA DE MACADAMIA   NUCA PECAN   NUCILE   SCINDUF   SEMINTE DE FLOAREA SOARELUI   SEMINTELE DE CHIMEN      SEMINTELE DE CORIANDRU   SEMINTELE DE DOVLEAC   SEMINTELE DE IN   SEMINTELE DE MAC   SEMINTELE DE ROSII   SEMINTELE DE SUSAN   TERAPIA CU SEMINTE   TOTUL DESPRE OLEAGINOASEZZZZ PLANTELE MELE

membru din 19 June 2011

AA BRIOSE PUFOASE

RETETA,ingrediente:8 oua,3linguri gluten de grau,4linguri tarate de ovaz macinate,(pt consolidare sabilizare 3linguri faina integrala sau de secara,in locul taratelor de ovaz)3linguri amidon,12linguri cu lapte(lichid),1esenta vanilie,2 esente lamaie,2 lingurite cacao,1praf de copt,1lingura ulei,indulcitor dupa gust(am pus 35 pastilute Clio). Cum procedam :intr-un castron punem albusul,intr-un alt castron punem galbenusele,amidonul,glutenul,uleiul,esentele ,faina de secara,laptele,indulcitor,praful de copt, amestecam cu o lingura ,bine-bine sa nu ramana cocoloase.Acum batem spuma albusele cu mixeul,punem indulcitor dupa gust. Luam cu lingura aluat din celalalt castron si amestecam usor usor cu lingura de jos in sus,pana incorporam in albus toata compozitia..atentie amestecam usor sa nu se lase spuma.Punem in forme jumatate din compozitie eu am folosit forme de silicon.In compozitia ramasa in castron punem 2 lingurite cu cacao,amestecam,punem compozitia cu lingura,(am pastrat putina compozitie alba pt bulinuta unde am pus o bobita de goji) Punem la copt la 220C pt 30-35 min in functie de cuptor ,verificam cu un bat pt frigarui(intepam briosa,la mijloc,daca batul iese curat,este gata) ies 23 briose. Pofta mare ! CROAZIERA [modifică]
DSC08759
DSC08759
DSC08762
DSC08762
DSC08766
DSC08766
DSC08769
DSC08769
DSC08771
DSC08771
DSC08776
DSC08776
DSC08778
DSC08778
DSC08768
DSC08768

Comentarii album • 4
Lenny 20 February 2013  
E super! As face si eu, dar...nu gasesc forme! Nu e scuza! Chiar as manca!
Raportează
Aglaitatan 20 February 2013  
Puteti pune compozitia in ce forme aveti..de chec,cozonac,tarta...
Raportează
Lenny 20 February 2013  
Buna idee! Am sa incerc! Chiar as manca ceva dulce si ma gandeam la briose!
Raportează
mihaelaneacsu 20 February 2013  
Ce bine arata.Pofta buna!
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.