RETETA ingrediente:2 oua,6linguri tarata de ovaz macinate,2 linguri gluten de grau,un praf de sare, esente dupa gust,vanilie,lamaie,portocala. Amestecam ingredientele,framantam pe blat..punem pe masa 1 lingura cu amidon...il imprastiem punem coca si intindem cu ajutorul facaletului o foaie subtirica. Decupam cercuri cu ajutorul unui pahar. Apoi lasam 10 min sa se zvinte coca..intre timp pregatim umplutura ..200 g br de vaci 1 ou,esenta de vanilie,10 zaharine pisate.Amestecam si umplem coltunasii..punem branza in mijlocul cercului (nu multa,sa nu dea pe afara)pliem coca peste branza..apoi presam cu o furculita marginea coltunasului. Ii lasam 10 minute..punem pe foc..o cratita cu apa si un praf de sare...cand a clocotit apa..dam focul mic...punem coltunasii...ii lasam 10 minute din momentul in care plutesc toti (daca se lipesc de fundul oalei ii atingem usor cu o lingura). Ii scoatem, pudram cu scortisoara...gata .Pofta mare ! Ies cam 25-27 buc. CROAZIERA
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.