RETETA,pentru blatul de vanilie:5oua,2linguri tarata de ovaz,4linguri cu lapte degresat,1fiola esenta de vanilie,1fiola esenta lamaie Dr.O,coaja de lamaie,indulcitor,jumatate pliculet praf de copt. Cum procedam: punem cele 2linguri cu tarata intr-un bol adaugam cele 4 linguri lapte fierbinte,lasam 10-15min sa se hidrateze tarata.Separam ouale,batem albusul spuma cu indulcitorul,esentele si coaja de lamaie, amestecam tarata hidratata cu galbenusul apoi incorporam usor cu albusul ,folosind o lingura,adaugam si praful de copt.Punem compozitia pe hartie de copt,bagam tava la cuptor 240C,pt 15min,scoatem tava tragem blatul din tava cu tot cu hartie,decupam cu forme.Acum pregatim compozitia cu cacao. Igrediente:5 oua,indulcitor,esenta rom(dupa gust)scortisoara,1lingura br vaci degresata,jumatate plic praf de copt.Cum procedam: Batem spuma albusul cu indulcitorul si esentele,amestecam 1lingura br de vaci cu galbenusele,amestecam,apoi adaugam o lingura cu spuma de albus ,amestecam sa se incorporeze bine adaugam scortisoara,punem cele 2 linguri cu cacao,amestecam apoi incorporam compozitia in spuma de albus,adaugam si praful de copt.Luam cu lingura compozitie si punem in decupajul facut in blatul de vanilie,intindem bine cu ajutotul unui bat pt frigarui(scobitoare),apoi bagam tava la cuptor pt 10-15 min 240C(la jumatate).Acum punem cumpozitia de cacao pe hartie de copt in tava,asezam formele decupate de la blatul de vanilie si bagam la cuptor la 200C,pt 15-20min.Taiem prajiturile si gata !
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.